Teken van trouw, Adriaan Volk, Young Adult,

Huiveringwekkend, knarsend en schurend.

"Een prachtig geschreven, beklemmend verhaal dat je in één adem uitleest." - Richard Groenendijk

‘Ontlezing’ – het onheilspellende o-woord waar heel boekenminnend Nederland overstuur van raakt. Om mensen en vooral jonge mensen op een prettige manier duidelijk te maken dat het lezen van literatuur heel aangenaam kan zijn en tegelijkertijd onze kijk op de wereld een beetje kan veranderen is een nieuwe reeks opgezet: de Literaire Juweeltjes.
Elke maand verschijnt een nieuw Literair Juweeltje, een kort verhaal van een bekende schrijver in een mooi vormgegeven boekje. Zo proberen we van niet-lezers lezers te maken, en van weinig-lezers hopelijk graag-lezers. 

Teken van trouw
In de christelijke kerk is de regenboog Gods teken van trouw aan de mensen. Sinds eind jaren 70 is de regenboogvlag echter ook het symbool voor de homogemeenschap – en dat knarst dus. Adriaan Volk schreef met 'Teken van trouw' een schurend verhaal over de jonge Matteo die opgroeit in een christelijk gezin en die een verschrikkelijk geheim over zijn oudere broer ontdekt. Huiveringwekkend, knarsend en schurend – maar toch bijzonder mooi!

'Teken van trouw' is voor slechts €2,49 verkrijgbaar bij uw favoriete boekhandel. Zolang de voorraad strekt. 
 

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je weten wat Adriaan qua schrijfwerk voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op! 

© Copyright 2022 Adriaan Volk - All Rights Reserved

Mobirise website software - More